CODEX ALIMENTARIUS
Volumen 9 (inglés) y 12 (español)

 

Volumen 9: Fish and Fishery Products

cx_003e.pdf

Codex Standard for Canned Salmon 

cx_037e.pdf

Codex Standard for Canned Shrimps or Prawns 

cx_070e.pdf

Codex Standard for Canned Tuna and Bonito 

cx_090e.pdf

Codex Standard for Canned Crab Meat 

cx_094e.pdf

Codex Standard for Canned Sardines and Sardine-Type Products

cx_095e.pdf

Codex Standard for Quick Frozen Lobsters

cx_119e.pdf

Codex Standard for Canned Finfish

cx_165e.pdf

Codex Standard for Quick Frozen Blocks of Fish Fillet, Minced Fish
Flesh and Mixtures of Fillets and Minced Fish Flesh

cx_166e.pdf

Codex Standard for Quick Frozen Fish Sticks (Fish Fingers), Fish
Portions and Fish Fillets - Breaded or in Batter

cx_189e.pdf

Codex Standard for Dried Shark Fins

cx_197e.pdf

Codex Standard for Salted Fish and Dried Salted Fish of the Gadidae
Family Of Fishes (in preparation)

 

Volumen 12: Leche y Productos Lácteos 

cx_206s.pdf

Norma General del Codex para el Uso de Términos Lecheros

cx_207s.pdf

Norma del Codex para las Leches en Polvo y la Nata (Crema) en Polvo

cx_208s.pdf

Norma de Grupo del Codex para Queso en Salmuera

cx_a01s.pdf

Norma del Codex para la Mantequilla (Manteca)

cx_a02s.pdf

Norma del Codex para los Productos a Base de Grasa de la Leche

cx_a03s.pdf

Norma del Codex para las Leches Evaporadas

cx_a04s.pdf

Norma del Codex para las Leches Condensadas

cx_a06s.pdf

Norma General del Codex para el Queso

cx_a07s.pdf

Norma del Codex para el Queso de Suero

cx_a15s.pdf

Norma del Codex para los Sueros en Polvo

cx_a18s.pdf

Norma del Codex para los Productos a Base de Caseina Alimentaria

gl_013s.pdf

Directrices para la Conservación de la Leche Cruda Mediante la aplicación del Sistema de la Lactoperoxidasa

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